PC-automati

Usluge

Zašto izabrati nas:

  1. Stručnost: Naš tim stručnjaka ima bogato iskustvo u izradi web stranica različitih vrsta i veličina. Bilo da trebate osobnu web stranicu, blog, web trgovinu ili korporativni portal, mi imamo rješenje za vas.

  2. Dizajn prilagođen Vašim potrebama: Razumijemo da je svako poduzeće jedinstveno. Naši dizajneri će raditi s vama kako bi stvorili web stranicu koja savršeno odražava Vašu osobnost i ciljeve.

  3. Brza i pouzdana izrada: Znamo koliko je važno brzo doći na mrežu. Naš tim će se pobrinuti da Vaša web stranica bude spremna za javnost u rekordnom roku, bez kompromisa na kvaliteti.

  4. Optimizacija za pretraživače (SEO): Vaša web stranica bit će optimizirana za pretraživače kako bi vam pomogla privući više posjetitelja i potencijalnih klijenata.

  5. Kontinuirana Podrška: Naša podrška ne završava nakon što vaša web stranica postane dostupna na mreži. Tu smo da vam pomognemo s održavanjem, nadogradnjama i svim ostalim potrebama.

  6. Pristupačne cijene: Ponosimo se pristupačnim cijenama i transparentnošću u našem poslovanju. Nema skrivenih troškova.

Kako bismo započeli:

Samo nam recite svoje želje i ideje, i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Od koncepta do izrade, mi smo vaš pouzdan partner u svim fazama razvoja Vaše web stranice.

Neka Vaša web stranica bude vaša online vizitka, prodajni alat ili platforma za komunikaciju. S nama na vašoj strani, možete biti sigurni da ćete ostvariti uspjeh na internetu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Usluge Servisa:

  • Računala i prijenosna pačunala: servisiramo sve vrste računala i prijenosnih računala, od desktop računala do ultrabook laptopa.

  • Mobilni uređaji: popravljamo mobilne telefone i tablete, bez obzira na proizvođača ili model.

  • Printeri i skeneri: pružamo servis za sve vrste printera i skenera, uključujući laserske, tintne i mrežne printere.

  • Ostala informatička oprema: bez obzira na vrstu informatičke opreme koju koristite, naš tim je spreman riješiti probleme.

Ukoliko nije moguće popraviti računalo, prijenosno računalo ili printer dijagnostika se naplaćuje 20€.
U slučaju mobilnih telefona, tableta i manje računalne opreme cijena dijagnostike iznosi 10€.

Kontaktirajte nas